Web Analytics

Simona Halep, eliminată de la Australian Open de Serena Williams

de | 16.02.2021 13:58 | Actualitate, Sport

Serena Williams a câștigat meciul împotriva Simonei Halep,  scor 3-6, 3-6, după o partidă care a durat doar o oră și 22 de minute. Acum, Serena Williams o va întâlni în semifinale pe Naomi Osaka.

Simona Halep a întâlnit-o pe Serena Williams în sferturile de finală de la Australian Open, marți, în cadrul primei competiții de Grand Slam a acestui an.

Înainte de meci, Kira Hagi, fata lui  Gică Hagi, apropiați ai Simonei Halep, i-a transmis un mesaj sportivei, prin care i-a spus că “toată România este alături de tine”.Simona Halep , numărul 2 WTA, a reușit să se califice în sferturile de finală de la Australian Open, după ce a învins-o pe poloneza Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4, duminică, la Melbourne.

CITEȘTE ȘI: Interviu cu căpitanul FC Argeş din celebrul meci cu Real Madrid

Serena Williams, numărul 11 WTA,  s-a calificatîn sferturile competiției după ce a trecut în optimi de Aryna Sabalenka, numărul 7 mondial, cu 6-4, 2-6, 6-4.

Halep şi Williams s-au mai întâlnit de 11 ori până acum, iar ultima victorie îi aparținuse sportivei noastre, scor 6-2, 6-2, în finala turneului de la Wimbledon, din 2019. În schimb, Serena Williams câștigase, până la meciul de marți de la Australian Open, 9 din cele 11 meciuri jucate împotriva Simonei Halep. Acum, americanca a mai adăugat o victorie împotriva Simonei Halep.

Românca a ajuns la 100 de victorii reușite în turneele de Grand Slam.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii