Simona Bucura Oprescu: Zeci de mii de locuri de muncă s-au pierdut în economia românească din cauza lipsei de sprijin din partea guvernelor de dreapta

de | 21.06.2021 12:02 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu reacționează cu privire la pierderea locurilor de munca ale romanilor , din cauza guvernului de dreapta.

Zeci de mii de locuri de #muncă s-au pierdut în economia românească din cauza lipsei de sprijin din partea guvernelor de dreapta!

Conform datelor oficiale, în 2020, cele 10 companii din clasamentul celor cu cele mai mari scăderi ale personalului au pierdut aproape 9.500 de #angajaţi!

Topul restructurărilor de anul trecut este dominat de industria #auto, principala resursă de export a României.

În total, Auto­mobile Dacia, DRM Draxlmaier Ro­mânia Sisteme Electrice, Compa şi RAAL au pierdut aproape 5.300 de angajaţi, dintre care 1.000 numai pe platforma de la Mioveni!

“Performanțele” economice ale guvernărilor de dreapta sunt numai în închipuirea lui Orban și a lui Cîțu! a scris Simona Bucura Oprescu pe pagina de Facebook.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Bune glumele! Eu zic sa il asteptati pe tovarasul Dragnea, ca el stie sa faca angajari la Protectia Copilului. Si are grija sa creeze locuri de munca la PCR ( scuze, PSD).

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole