Web Analytics
scris luni, 30.08.2021

Simona Bucura Oprescu: „Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor!”

Refuzul guvernanților de dreapta de a aplica legea privind majorarea pensiilor ar putea fi urmat de o măsură la fel de cinică, avertizează deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu.

Simona Bucura Oprescu: „Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor!”

„Astfel, Guvernul Cîțu induce panică în rândurile pensionarilor pe care îi amenință că vor fi obligați să dea banii înapoi la stat dacă pensiile lor au fost calculate greșit.

Cîțu a blocat majorarea punctului de pensie și a amânat recalcularea, iar acum îi aduce în pragul disperării pe bătrâni, cărora vrea să le ceară să returneze banii încasați în plus, până la momentul recalculării, deși legea în vigoare prevede că nu vor fi modificate pensiile în plată chiar dacă sunt mai mari decât cele stabilite după recalculare!

PSD va apăra în Parlament și în instanță drepturile vârstnicilor și cere coaliției de dreapta să înceteze această bătaie de joc!”, declară Simona Bucura-Oprescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită