Web Analytics

Simona Bucura-Oprescu: „PSD nu va vota niciodată un Guvern Cioloş!”

de | 14.10.2021 13:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Simona Bucura-Oprescu, deputat PSD de Argeș, a criticat nominalizarea făcută de președintele țării pentru postul de premier.
„Iohannis își bate joc de români! Cum este posibil ca președintele Klaus Iohannis să îl nominalizeze pe Dacian Cioloș, președintele USR, pentru funcția de premier? Cioloș, cunoscut pentru că a condus în 2016 așa-numitul „Guvern Zero” din cauza slabei performanțe, este liderul unui partid de 15%, în continuă scădere!
Probabil Iohannis își închipuie că românii au uitat dezastrul din precedenta guvernare Cioloș. La capitolul fonduri europene, acolo unde Cioloș și colegii săi se visează experți, au fost zero.

Citește și Simona Bucura Oprescu: “Cîțu a afundat România în datorii uriașe!”

Un memorandum discutat într-o ședință a Guvernului tehnocrat arăta că absorbția fondurilor structurale din ciclul financiar 2014-2020 era 0%. Zero! Guvernul Cioloș a modificat Codul Penal și Codul de Procedură Penală prin ordonanță de urgență, ceea ce era neconstituțional. Tot Guvernul Cioloș și Raluca Prună se fac vinovați și de Legea recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea a peste 16.000 de deținuți, mulți dintre ei foarte periculoși (peste 2.000 dintre ei erau acuzați de omor și omor calificat, alții pentru viol sau pornografie infantilă); 100.000 de români au fost înșelați de Guvernul Cioloș, care a mințit că este nevoie de 6 milioane de euro pentru ca statul să cumpere opera „Cumințenia Pământului” a lui Brâncuși; statuia nu a fost cumpărată, iar oamenii nu și-au mai primit banii înapoi! Tot Guvernul Cioloș îi certa pe români pentru faptul că nu mai munceau pe „doi lei”, refuzând creșterea salariului minim la 1.200 de lei. Pe el îl vreți prim-ministru, domnule președinte? PSD nu va vota niciodată un Guvern Cioloș! Cîțu nu a fost dat jos pentru ca în locul lui să vină un premier «Zero»!”, a transmis Simona Bucura-Oprescu într-un comunicat de presă.
M.S.

Citește și Simona Bucura Oprescu: “Guvernarea de dreapta nu are pic de respect pentru lege!”

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii