Web Analytics
scris joi, 02.09.2021

Simona Bucura Oprescu: „Guvernarea de dreapta nu are pic de respect pentru lege!”

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș reacționează cu privire la prelungirea termenului de acordare a majorării pensiilor până la 1 septembrie, 2022. Această majorare, promisă de guvernul de dreapta ar fi trebuit să apară începând cu 1 septembrie, 2021.

Simona Bucura Oprescu: „Guvernarea de dreapta nu are pic de respect pentru lege!”

Ieri, 1 septembrie, ar fi trebui să intre în vigoare majoararea punctului de pensie la 1.875 de lei și a salariilor profesorilor, așa cum prevăd legi adoptate de Parlament și promulgate de către președintele țării.
Însă, guvernarea de dreapta nu are pic de respect pentru lege!
Guvernul Orban anunța în 2019 că va acorda majorarea pentru profesori prevăzută de lege în 2020, dar apoi s-a răzgândit și a amânat-o pentru septembrie 2021. Nu s-a ținut de cuvânt, afirmă deputatul PSD.
Pe de altă parte, Guvernele Orban și Cîțu au mutilat prevederile legii adoptate de PSD și au anulat total creșterea punctului de pensie prevăzută pentru anii 2020 și 2021.
În loc de creșteri ale veniturilor cuvenite, românii s-au ales de la guvernele de dreapta cu amânări, înghețări, tăieri, cu povara unor uriașe împrumuturi, la cele mai mari costuri din România și cu scumpiri gigantice fără precent ale utilităților și combustibililor, reteță sigură pentru adâncirea sărăciei generale, a conshis Simona Bucura Oprescu.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Elocventă fotografia, provoacă vomă!!!

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită