Web Analytics

Simona Bucura Oprescu (PSD): ”Haos, lipsă de profesionalism și dezinteres, acesta este Guvernul Câțu!”

de | 24.03.2021 07:54 | Actualitate, Politica si Administratie

„Deși scăderea demografică este una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă România, Guvernul Cîțu parcă face tot posibilul să înrăutățească situația!
Astfel, Guvernul de dreapta a refuzat cu încăpățânare să pună în aplicare legea inițiată de către PSD și adoptată în Parlament privind dublarea alocațiilor pentru copii.
De asemenea, am susținut în Parlament un amendament inițiat împreună cu colegii mei deputați și senatori de Argeș ai PSD care prevedea acordarea unui voucher de 2.000 de lei la nașterea fiecărui copil. Deși era o măsură care ar fi stimulat natalitatea, parlamentarii PNL, USR PLUS și UDMR au respins-o fără să clipească.

 

CITEȘTE ȘI: Ajutor de 2.000 de euro pentru legumicultori. Pentru ce tip de culturi se dau banii


Iar acum, guvernanții blochează și un proiect propriu: Ministerul Finanțelor (MF) propune suspendarea aplicării unei măsuri așteptate de părinți, respectiv 1.500 de lei pentru creșă sau grădiniță.
Deși toată lumea aștepta normele de aplicare, conform unui proiect publicat pe site-ul instituției, se renunță la această facilitate, asta deși la începutul anului ANAF informa companiile că pot aplica pentru ea!
Haos, lipsă de profesionalism, dezinteres pentru viitorul țării – acesta este Guvernul Cîțu!”
– transmite deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Daaa…erau mai buni Veorica analfabeta și penalul Dragnea!!! Hai ne lași!!!