Simona Bucura Oprescu: “Primăvara este și despre curățenie și regenerare”

de | 23.04.2021 09:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Organizația PSD Argeș a marcat ziua internațională a pământului prin acțiuni de ecologizare în județ.

“Primăvara este și despre curățenie și regenerare! An de an, împreună cu colegii din PSD Argeș, am fost prezenți în județ, prin acțiunea și mesajul nostru transmițând clar că România trebuie să fie curată și verde! Ne îndreptăm acum spre o zonă emblematică pentru Muscel și Argeș, comuna Valea Mare Pravăț, punctele Mateiaș – Argeșelul, pentru o acțiune de ecologizare. Așadar, să fie verde!

Pe Pământ avem de toate. Iarbă și gunoaie. Acțiune și nepăsare. Zone poluate și zone curate. Omul este cel care deteriorează adesea mediul înconjurator. România noastră atât de frumoasă este invadată de gunoaie și nepăsare. Pe albiile râurilor, pe marginea drumurilor, în păduri, adesea România contrastează prin frumusețea naturală agresată de PET-uri, pungi, gunoaie, deșeuri. Noi, oamenii, suntem vinovați pentru asta!

 

 

CITEȘTE ȘI: Comisia Europeană vrea să dea în judecată AstraZeneca, din cauza întârzierilor în livrarea vaccinului anti-COVID

 

 

 

Noi, românii, trebuie să ne facem curat acasă și în comunitate! Implicarea fiecăruia dintre noi este soluția pentru schimbarea în bine. În fiecare zi, nu numai azi, îmi doresc să ne ecologizăm gândirea și acțiunea. Argeșul și România să fie curate și verzi!”, transmis deputata Simona Bucura Oprescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii