Web Analytics

Simona Bucura-Oprescu: „Investiţiile CNI finanţate din PNRR se vor putea derula mai uşor!”

de | 20.01.2022 13:01 | Actualitate, Politica si Administratie

„A fost lansat în dezbatere publică proiectul de Ordonanță a Guvernului pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 25/2001 privind înfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii C.N.I.-S.A.” – a transmis marți, 18 ianuarie, deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura-Oprescu.
Este vorba despre completarea obiectului de activitate al CNI în vederea implementării proiectelor din cadrul PNRR.
Astfel, pentru subprogramul “Fose septice, microstații de epurare, sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare” se propune realizarea obiectivelor de investiții solicitate de o unitate administrativ-teritorială și pe amplasamente drumuri proprietate publică a statului și/sau a altei unități administrativ-teritoriale decât beneficiarul.

Citește și Interviu în exclusivitate / Ne-am întâlnit în centrul Piteştiului cu viceprimăriţa din Viena. Ramona Miletic venise să-şi vadă părinţii

Investițiile se vor realiza pe baza acordului încheiat între beneficiar și proprietarul/administratorul amplasamentului.
Pe de altă parte, pentru claritate în relația cu potențialii beneficiari, se redefinesc complexurile sportive astfel: ”spații și/sau terenuri special amenajate pe care se pot desfășura activități sportive și de recreere, acoperite sau în aer liber, inclusiv activități conexe”, precum și bazinele de înot ca fiind ”bazine pentru competiţii naţionale şi internaţionale, precum şi bazine de înot didactic și agrement”.
M.S.

Citește și Simona Bucura-Oprescu, coiniţiator al legii „pentru subţierea dosarului cu şină”: „Debirocratizăm România!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii