Web Analytics

Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș: ”Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”

de | 5.04.2022 08:05 | Actualitate, Politica si Administratie

Ministrul #PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că au fost semnate două noi contracte importante pentru reabilitarea şi modernizarea unor drumuri din #Argeș.

Este vorba despre DN 73C- Curtea de Argeş – Municipiul Râmnicu Vâlcea, de la Tigveni (Lot 2), cunoscut şi ca Secţiunea 6 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, și despre elaborarea Documentaţiei de Avizare a lucrărilor pentru DN 73C între Curtea de Argeş şi Tigveni (Lot 1).

Citește și: Jurnalista Emilia Șercan acuză Poliția Română că a scurs date din plângerea sa penală și acuză mușamalizarea unor probe

Ar putea fi o imagine cu hartă

Sunt două dintre obiectivele de infrastructură rutieră despre care am discutat recent personal la Ministerul Transporturilor cu ministrul Sorin Grindeanu, împreună cu președintele Consilului Județean Argeș, Ion Mînzînă. Îi mulțumim domnului ministru pentru receptivitate, promptitudine și implicare! Valoarea contractelor finanţate din fonduri europene este de 1,88 milioane lei (fără TVA) pentru primul Lot şi de 3,68 milioane lei (fără TVA) pentru al doilea Lot.

Citește și: Se deschid activităţile recreative de week-end la Muzeul Goleşti

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *