Web Analytics

De Simfonia Lalelelor Ludovic Orban a făcut baie de mulțime pe strada mare

de | 12.04.2019 15:51 | Actualitate

Prezent la deschiderea Simfoniei Lalelelor, liderul liberal Ludovic Orban, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și ceilalți membrii de partid, purtând eșarfe galbene la gât au avut propria „tribună”. Liberalii au stat deoparte de oficialititățile județene, municipale și de invitații lor iar în timpul discursurilor acestora au avut o ședință foto, la cererea simpatizanților. De altfel, președintele Ludovic Orban a spus că a ales să stea alături de oameni. Întrebat despre ediția din acest an, Orban a declarat : „Mă abțin să fiu critic pentru că Simfonia Lalelelor este un brand al piteștenilor. Mă așteptam însă să fie mai bine organizată și mă așteptam să fie mai multe lalele galbene”. După conferința de presă în care a vorbit despre campania pentru europarlamentare, Ludovic Orban și liberalii argeșeni au mers pe strada Mare care s-a umplut de baloane galbene cu sigla PNL.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. – Domnule Orban, sa traiesti si la mai mare !
    – Cand vei ajunge pe planeta Saturn, vei fi cel mai tare din parcare !…. Pe planeta Pamant esti cam invizibil ! Ai ceva voce/la cantat, dar ceva nu merge, esti cam degeaba !
    – Sustin valorile liberale, care in proportie de cca.90 la suta fac/trebuie sa faca ceea ce spun. ….. Dar, „care va-sa-zica in momentul de fata nu prea exista”… sau cam asa ceva .
    *) Cat despre cei de stanga, ce sa spun…. isi bat joc de cei mai dusi cu duhul….