Web Analytics

Și PSD Dâmbovița anunță un miting de 10.000 de persoane

de | 21.02.2017 17:24 | Actualitate

miting pitestiDupă Argeș și PSD Dâmboviţa se mobilizează şi organizează sâmbătă, 25 februarie, un miting de susţinere a Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Acţiunea va avea loc în municipiul Târgovişte, pe Centrul Vechi, în vecinătatea Primăriei Târgovişte, iar liderii Partidului Social Democrat susţin că vor participa 10.000 de membrii şi simpatizanţi ai formaţiunii politice, la care cu siguranţă se vor adăuga şi foarte mulţi cetăţeni de bună credinţă din municipiu şi judeţ care susţin Guvernul Grindeanu şi sunt beneficiari ai măsurilor adoptate de acesta în ultimele luni.

Liderii PSD Dâmboviţa au demarat procedurile pentru obţinerea autorizaţiilor necesare, iar marți, 21 februarie, la sediul partidului va avea loc un Comitet Executiv Judeţean lărgit în cadrul căruia s-au discutat detaliile organizării acestui miting de susţinere. Secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, susţine că decizia organizării acestui miting s-a luat ca urmare a presiunilor venite din partea membrilor de partid din teritoriu.

Decizia de organizare a unui miting de susţinere a Guvernului Grindeanu aparţine  organizaţiei Judeţene a PSD Dâmboviţa, la nivel naţional neexistând nicio hotărâre în acest sens.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii