Web Analytics
scris joi, 15.02.2024

Și elevii din Argeș intră în „vacanța de schi”

Elevii din 26 de județe din România, inclusiv din Argeș și din București, urmează să intre în așa-numita „vacanță de schi”, o perioadă mult aşteptată de ei.

Și elevii din Argeș intră în „vacanța de schi”

Citește și: Cărţi aduse cu drona acasă

Iată județele în care elevii vor intra în vacanță în perioada 19-25 februarie: Argeș, Bihor, Brăila, București, Buzău, Botoșani, Călărași, Cluj, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Vaslui, Vrancea și Teleorman.

Data acestei vacanțe a elevilor se stabileşte, după caz, la decizia inspectoratelor școlare județene/ al municipiului București, în urma consultărilor cu beneficiarii primari ai educației, cu părinții/ reprezentanții legali, dar și cu cadrele didactice, realizate la nivelul unităților de învățământ.

Potrivit Ministerului Educației, săptămâna în care elevii din fiecare județ vor avea programată „vacanța de schi” este în acest an în perioada 12 februarie – 3 martie.

Între 26 februarie și 3 martie elevii din Alba, Arad, Bacău, Brașov, Constanța, Dolj, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vâlcea vor fi în vacanță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *