Web Analytics

Și-a uitat borseta plină cu bijuterii și bani într-un autobuz din Pitești

de | 20.05.2023 12:41 | Actualitate, Home

Un bărbat și-a uitat borseta plină cu bani și bijuterii într-un mijloc de transport în comun din Pitești. Borseta conținea 6.500 de euro, 5.000 de lire sterline, 10.000 de lei și bijuterii din aur în cantitate de aproximativ 70-80 de grame.

Vineri, 19 mai a.c., în jurul orei 12:00, bărbatul în vârstă de 34 de ani i-a sesizat pe polițiștii Secției 4 Poliție Pitești.

Bărbatul nu a știut numărul de înmatriculare sau traseul mijlocului de transport în comun pe care l-a utilizat, însă polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești s-au mobilizat exemplar și au efectuat verificări. În jurul orei 18:00, una dintre persoanele invitate la sediul poliției, un bărbat de 48 de ani, din Bascov, a predat polițiștilor borseta pierdută, cu întreg conținutul său, iar bunurile au fost restituite persoanei vătămate.

Citește și Bunuri furate din opt mașini, în Bradu

Din punct de vedere legal, însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *