Web Analytics

Bunuri furate din opt mașini, în Bradu

de | 20.05.2023 11:02 | Actualitate, Home

Mai multe furturi din autovehicule au avut loc în comuna Bradu. Vineri dimineața, 19 mai a.c., polițiștii din Pitești au fost sesizați că persoane necunoscute au pătruns în curtea mai multor locuințe din Bradu și ar fi încercat să sustragă sau ar fi sustras bunuri din autovehicule.

„Ca urmare a sesizării, polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu specialiști criminaliști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, au efectuat cercetarea locului faptei la toate locațiile unde au rezultat indicii ale prezenței celor în cauză, rezultând că autorii ar fi sustras bunuri dintr-un total de opt autovehicule, valoarea estimată a prejudiciului fiind de aproximativ 5.000 de lei. În urma cercetărilor s-a constatat că bunurile au fost sustrase doar din autovehiculele care au fost lăsate neasigurate”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Zece ani de închisoare pentru cel care a bătut şi împins în Râul Doamnei un tânăr care apoi a murit înecat

Polițiștii au găsit înregistrări ale mai multor camere de supraveghere și continuă cercetările în vederea identificării autorilor, tragerii la răspundere a acestora și recuperării prejudiciului.

În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citește și Argeș. Mașină răsturnată în Râușor

În acest context, poliția transmite următoarele recomandări: asigurați porțile și ușile de acces în locuințe, atât pe timpul nopții, cât și în perioadele în care lipsiți, chiar și pentru o perioadă scurtă, de la domiciliu; mai ales pe timpul nopții, asigurați autovehiculul și nu lăsați în interiorul acestuia sume mari de bani sau obiecte de valoare; utilizarea de sisteme de alarmare și sisteme de supraveghere video are un rol semnificativ, atât ca factor de prevenire, cât și ca sprijin în cercetările desfășurate în vederea identificării autorilor unor eventuale fapte contra patrimoniului.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *