Web Analytics

Shakira și Rod Stewart au refuzat să cânte la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar

de | 20.11.2022 15:59 | Actualitate, Home

Ceremonia de deschidere a Campionatul Mondial de fotbal este programată diseară, cu o oră și 20 de minute înaintea meciului inaugural al turneului final, Qatar – Ecuador, care se va disputa de la ora 18.00. Artista columbiană Shakira a fost invitată în Qatar, dar a decis să nu participe la ceremonia de deschidere, informează CBS. De asemenea, potrivit Reuters, Rod Stewart a refuzat o oferă de peste un milion de dolari pentru a cânta la festivitate.

Citește și: Bărbat cu probleme medicale și-a agresat comesenii într-un bar din Pitești

FIFA a anunțat că festivitatea va dura o jumătate de oră și va fi împărțită în „șapte acte”. Vor fi omagiate cele 32 de echipe participante și vor fi evocate gazdele anterioare ale Cupei Mondiale. Artistul Fahad Al-Kubaisi din Qatar și starul pop sud-coreean Jung Kook, vocalist al trupei BTS, vor interpreta piesa „Dreamers”, un single de succes pe coloana sonoră oficială a Cupei Mondiale, imnul competiției.

Citește și: Un arbitru român a fost delegat la meciul de deschidere al Cupei Mondiale din Qatar

De asemenea, în cadrul evenimentului va cânta și rapperul american Lil Baby, care a lansat una dintre piesele oficiale ale Cupei Mondiale „The World is Yours to Take”. La rândul ei, Nora Fatehi, o actriță canadiană de origine indiană, va interpreta o altă piesă oficială a turneului, „Light The Sky”.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *