Web Analytics

Servicii online şi pentru activitatea de eliberare a permiselor

de | 9.03.2017 12:10 | Actualitate

01 permiseDin data de 13 februarie, pe site-ul Instituţiei Prefectului Argeș a fost implementată o aplicaţie online pentru programarea la ghişeu a celor care intenţionează să-şi înmatriculeze definitiv autovehiculele, aplicație care a fost extinsă, ulterior, și la alte ghișee.
„Întrucât aplicaţia a avut succes, încă de săptămâna trecută am extins-o de la un ghişeu, cum era iniţial, la două din cele trei câte aveam pe zona de înmatriculări definitive. Această aplicaţie permite înscrierea a 54 persoane / ghişeu / zi. Practic 108 persoane se pot programa online zilnic pentru înmatricularea definitivă, timpul alocat pentru fiecare dosar fiind optimizat la 7 minute”, explică prefectul de Argeș, Cristian Soare.
Pentru că au fost extrem de solicitate, serviciile online ale acestei aplicaţii au fost extinse de săptămâna trecută şi pentru programarea în zona de preschimbări permise.  
„Vom avea pentru online deschis un ghişeu din cele trei existente. Vor fi deservite, astfel, 75 de persoane pe zi, cu un timp mediu de operare de 5 minute. Intenţionăm ca pe viitor să introducem toate programările de la Serviciul de Înmatriculări şi Permise în sistem online, inclusiv programarea la examenul teoretic în vederea obţinerii permisului de conducere. Acestă din urmă activitate o vom implementa în sistem online începând din dată de 20 martie a.c.”, a mai explicat prefectul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii