Web Analytics

Șerban Valeca: ”PSD și Guvernul vor continua să pună în aplicare programul de măsuri care a condus la creșterea nivelului de trai al românilor”

de | 20.06.2019 10:49 | Actualitate

Moțiunea de cenzură inițiată de opoziție a fost respinsă de Parlament. ”După cum s-a putut observa din numărarea voturilor, nici măcar toți parlamentarii opoziției nu au susținut moțiunea care s-a dovedit a fi o acțiune de imagine, fără un program serios și fără a încerca măcar să pună ceva în loc.

Pe lângă faptul că sancționează lipsa de alternative reale ale opoziției, rezultatul votului din 18 iunie reflectă încă o dată sprijinul de care se bucură Guvernul PSD -ALDE și programul de guvernare care până acum a produs efecte benefice în economie și pentru cetățeni. Guvernul iese întărit din această încercare eșuată a opoziției de a se agăța de un rezultat al alegerilor din 26 mai care erau, de fapt, despre ce vrea România în Europa și nicidecum despre a schimba Guvernul care a fost consecința unui vot de încredere dat de cetățeni în 2016. PSD și Guvernul vor continua, așadar, să pună în aplicare programul de măsuri care a condus la creșterea nivelului de trai al românilor și a produs plus-valoare în economie”, spune Șerban Valeca, președintele PSD Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii