Web Analytics
scris vineri, 13.01.2017

Şerban Valeca a prezentat variantele de prefect şi de secretari de stat

 

Şerban Valeca a prezentat variantele de prefect şi de secretari de stat

PSD serban valecaPrezent la prima conferinţă de presă a PSD Argeş din acest an ministrul Cercetării, Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, a făcut referire la propunerile partidului pentru funcțiile de prefect și de secretari de stat în Guvern.

 

În urma alegerilor parlamentare din luna decembrie, PSD Argeş şi-a dorit un fotoliu de ministru, fapt îndeplinit, dar şi doi secretari de stat. Valeca declară că propunerile organizaţiei pentru secretari de stat şi pentru prefectul judeţului au fost făcute „la grămadă”: „Sunt mai multe nume pe care colegii le-au propus pentru secretari de stat şi prefect. Sunt oameni pregătiţi. Este vorba despre consilierii județeni Marius Pârvu și Nicolae Tudose, Dan Velea, de la Finanțe Argeș și Gheorghe Diaconu, fostul președinte al Curții de Apel Pitești”.

În schimb, Valeca a respins varianta lui Mihai Oprescu, șeful ITM Argeș, care a mai ocupat funcția de prefect. „Oprescu, nu! N-a fost propus de nicunu coleg”, a declarat Valeca. În ceea ce priveşte funcţia de subprefect al judeţului, preşedintele PSD Argeş a precizat că nu a discutat cu cei de la ALDE dacă le va reveni în județ respectiva funcţie. Întrebat dacă fostul primar al Piteştiului, Tudor Pendiuc, acum membru ALDE, va obţine funcţia de subprefect, Şerban Valeca a spus: „E dorința dânsului, fiecare poate să-și dorească orice!”.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...