Web Analytics

Sentinţă blândă a magistraţilor: închisoare cu suspendare pentru şoferul care a ucis o tânără şi a rănit cinci persoane în curtea Leoni

de | 6.04.2018 06:22 | Actualitate

Sentinţă foarte blândă a magistraţilor Curţii de Apel Piteşti în procesul lui Andrei Caramelea, şoferul de 22 de ani care pe 30 martie 2017, în timp ce făcea drifturi cu un BMW în curtea Leoni Bascov a ucis o tânără şi a rănit cinci angajaţi. Acesta a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa magistraţilor, publicată joi 5 aprilie, e definitivă. Practic, instanţa a respins apelul părinţilor victimei la sentinţa iniţială din 2 noiembrie 2017 a Judecătoriei Piteşti.
În urmă cu mai bine de un an, în martie 2017, o dramă produsă în curtea firmei Leoni de la Bascov făcea înconjurul țării și stârnea un val de emoție și revoltă. Pe 30 martie 2017, Andrei Caramelea (22 de ani) intra cu un autoturism BMW într-un grup de angajați, ucigând pe loc o tânără din Serbia – Irena Ilic (27 de ani) și rănind alte cinci persoane, dintre care două foarte grav. Deși 16 martori audiați au declarat la audieri că șoferul avea viteză mare într-o zonă în care limita de viteză era de 5 km/h, cu toate concluziile experților și filmările de la fața locului, magistrații Judecătoriei Pitești au dat dovadă de clemență, condamnându-l pe Andrei Caramelea închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.
Drama este cu atât mai mare cu cât tânăra ucisă era în ultima zi de lucru în România, iar peste trei luni avea programată nunta.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii