Senatorul Romașcanu, discurs cu ironii în tribuna Parlamentului: Vă mulţumesc că mulţi aţi decis să întrerupeţi concediul de maternitate ca să fiţi alături de noi!

de | 29.06.2021 14:53 | Actualitate, Politica si Administratie

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu şi-a început, marţi, discursul de la tribuna Parlamentului cu ironii la adresa USR PLUS şi a liberalilor. ”Vă mulţumesc că mulţi aţi decis să întrerupeţi concediul de maternitate ca să fiţi alături de noi”, le-a transmis celor de la USR PLUS, în timp ce liberalilor le-a transmis: ”Vă mulţumim că, uitându-ne în ochii dvs, ne uităm în ochii doamnei Turcan”.

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu citeşte, marţi, moţiunea de cenzură în planul Parlamentului.

 

 

CITEȘTE ȘI: CNAIR: Transfăgărășanul s-a redeschis circulației!

 

 

 

”Doamnă preşedinte al Senatului, domnule preşedinte al Camerei Deputaţilor, domnule premier, sau mai bine preşedinte al Guvernului, că v-a ales o Românie, nu-i aşa, o să aflăm care Românie v-a ales. Dragi colegi de la USR PLUS, vă mulţumesc că mulţi aţi decis să întrerupeţi concediul de maternitate ca să fiţi alături de noi la această lectură. Dragi colegi liberali, vă mulţumim că, uitându-ne în ochii dvs, ne uităm în ochii doamnei Turcan, nu mulţi au şansa asta. Dragi colegi de la UDMR, dragi colegi de la minotirăţi, vă voi citi astăzi moţiunea de cenzură”, a afirmat Romaşcanu, înainte de a da citire textului moţiunii.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Măi papagale psdist, du-te-n Rusia și lasă-ne!!!