Senatorul Gheorghe Marin: “O să vedem ce facem dacă Rădulescu mai revine în partid”

de | 31.03.2017 10:32 | Politica si Administratie

gheorghe marin 7

Senatorul PSD Gheorghe Marin a vorbit, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă şi despre situaţia politică a deputatului Cătălin Rădulescu, recent autosuspendat din partid. “O să vedem ce facem dacă mai revine în partid”, a declarat parlamentarul social-democrat.

Senatorul Gheorghe Marin a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că deputatul Cătălin Rădulescu nu a mai fost văzut pe la partid după autosuspendare. Rădulescu a luat decizia de a se autosuspenda din partid în urma scandalului în care a fost implicat, după ce a declarat într-un interviu că are o mitralieră AKM de la Revoluţie pe care este gata să o folosească dacă este nevoie şi a propus ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie îndepărtaţi cu tunuri cu apă.
“Rădulescu am înţeles că s-a autosuspendat. Şase luni s-a autosuspendat. Deci el nu mai este membru. Nu am văzut hârtia înregistrată la partid. Am văzut ce s-a spus, ce s-a discutat. Probabil că o fi, nu ştiu. N-am văzut-o eu, dar eu ştiu că s-a autosuspendat. Eu nu l-am mai văzut pe aici, pe la partid. Deci, la momentul de faţă el este suspendat din partid. O să vedem ce facem dacă mai revine în partid, în momentul în care îi expiră autosuspendarea. Cred că dacă el a zis că s-a autosuspendat, cred că a şi făcut-o. Dar eu cred că dacă el a zis că s-a autosuspendat, a şi făcut-o. Haideţi să plecăm totuşi de la bună credinţă”, a declarat senatorul Gheorghe Marin.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii