Web Analytics
scris joi, 23.03.2023

Senator Dănuț Bica: ”Reducerea și prevenirea abandonului școlar sunt prioritare pentru PNL”

Dănuț Bica, senatorul PNL de Argeș a vorbit despre reducerea și prevenirea abandonului școlar, deziderate care în opinia domniei sale sunt prioritare pentru Partidul Național Liberal. Parlamentarul a spus că ”a fost lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar (PNRAS), runda a II-a.

Senator Dănuț Bica: ”Reducerea și prevenirea abandonului școlar sunt prioritare pentru PNL”

Citește și Alina Gorghiu: „Vom fi pe stradă să strângem în continuare semnături”

Vor fi alocate 265 de milioane de euro pentru a preveni și reduce abandonul școlar la nivel gimnazial și pentru a îmbunătăți tranziția de la învățământul secundar inferior la cel superior. Prin acest program, unitățile de învățământ vor avea posibilitatea să acceseze până la 300.000 de euro și să ofere elevilor tot sprijinul de care au nevoie pentru a participa la ore și pentru a-și dezvolta competențele corespunzătoare vârstei.

Schema de finanțare pentru runda a II-a este una îmbunătățită și integrează recomandările primite în ultimele 6 luni de la beneficiarii rundei I de finanțare a PNRAS”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...