Web Analytics
scris vineri, 17.11.2023

Senator acuzat că a drogat o deputată ca să o agreseze sexual

Un senator francez a fost arestat preventiv joi la Paris, în urma unor acuzaţii că ar fi drogat o deputată cu scopul comiterii unei agresiuni sexuale.

Senator acuzat că a drogat o deputată ca să o agreseze sexual

Citește și: Ajutorul social dispare de la 1 ianuarie 2024. Ce trebuie să facă persoanele cu venituri mici


Membru al partidului de centru-dreapta Independenţii, Joël Guerriau, de profesie bancher, este parlamentar din anul 2011. El este în prezent secretar al Senatului francez şi vicepreşedinte al Comisiei pentru afaceri externe şi apărare. Reţinerea lui a fost efectuată în cadrul anchetei deschise în flagrant, procedură care nu necesită ridicarea imunităţii sale parlamentare pentru efectuarea anchetei.

Citește și: Orban, la Pitești: „Eu, în locul PSD și PNL (…), le-aș cere scuze românilor că mi-am bătut joc de puterea de cumpărare a pensiilor”


Deputata care l-a denunţat, Sandrine Josso, în vârstă de 48 de ani, este membră a partidului centrist Modem. Conform versiunii sale, ea s-a simţit rău după ce a băut un pahar de şampanie la domiciliul parizian al senatorului. Avocata deputatei, care spune că clienta sa este acum în „stare de şoc”, afirmă că aceasta din urmă a observat cum senatorul, cu care nu avea nicio relaţie de natură intimă, „a luat dintr-un sertar din bucătărie un mic sac din plastic conţinând ceva alb” şi „ea şi-a dat atunci seama că o droghează”. Analizele toxicologice au relevat între timp că deputata a consumat ecstasy. În plus, Parchetul a confirmat că, în urma percheziţiilor efectuate, anchetatorii au găsit ecstasy la domiciliul şi în biroul senatorului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *