Web Analytics

Senatoarea Cristina Stocheci: ”PSD a ales să sprijine producătorii români”

de | 14.11.2020 12:29 | Actualitate

 

În cursul zilei de ieri, senatoarea PSD, Cristina Stocheci s-a aflat împreună cu echipa domniei sale în campanie electorală în comunele Priboieni, Leordeni și Bogați. Alături de senatoare au fost în piețe și târguri primarii celor trei localități și anume primarul Sorin Lupu de la Priboieni, primarul Marian Ibric de la Leordeni și primarul Ion Gârleanu de la Bogați.

 

A fost, de asemenea, prima ieșire în campania electorală pentru alegerile parlamentare a președintelui Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, după ce s-a vindecat de Covid-19.

Citește și

Ghiorghe Vătașescu: „Prin programul PSD, pensia minimă crește cu 63%, iar punctul de pensie, cu 34%”

 

 

Senatoarea Cristina Stocheci: ”Guvernul PNL a decis să susțină supermarketurile, PSD a ales să sprijine producătorii români. Argeşenii pe care i-am întâlnit la Bogaţi, Priboieni şi Leordeni trăiesc din munca lor de-o viaţă. PSD va fi întotdeauna alături de ei. Alături de fiecare comunitate, alături de producătorii din Priboieni, Bogați și Leordeni. PSD Arges susține produsele românești!”.

Realizat de Asociația Jurnalul de Argeș la comanda PSD Argeș -cod mandatar financiar 11200020

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Intrebare: Daca PSD a ales sa sprijine producatorii romani, atunci voi de ce nu mergeti cu autoturisme fabricate in Romania ?
    Ca astea nu se vand in pietele alea inchise de PNL sa nu aveti de unde le cumpara.
    Intreb asa … pentru un prieten