SEMNIFICAȚIA ZILEI: 2 mai – Astăzi este sărbătorită Ziua națională a tineretului din România

de | 2.05.2022 08:28 | Actualitate, Cultura, Home

Începând din 2005, la data de 2 mai în România este celebrată ziua naţională a tineretului. Proiectul legislativ privind decretarea acestei sărbători a fost inițiat în anul 2004 de 15 deputați reprezentând toate formațiunile politice parlamentare.

Citește și: Din cauza unei țigări, un fânar a ars la Căteasca

Autoritățile locale sunt invitate să organizeze evenimente sportive, culturale şi artistice. La momentul actual, Constanța este capitală a tineretului în România. La nivel mondial, tinerele generaţii sunt sărbătorite la 12 august.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed