Semnalmentele criminalului periculos care a evadat ieri

de | 7.03.2017 12:47 | Actualitate

evadatLa 6 martie a.c., orele 20.00, în timp ce se afla la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din orașul Chitila, județ Ilfov, deţinutul Ifitimie Bogdan, de 28 de ani, din comuna Comănești, județul Bacău, a evadat. Cel în cauză executa o pedeapsă cu închisoarea de 13 ani și patru luni pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, fiind încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Semnalmente :
înalţime 1,64 m
păr şaten,
ochii verzi.
Semne particulare: prezintă un tatuaj pe piept.
La data evadării, cel în cauză era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare închisă, geacă de culoare închisă, pantofi sport de culoare galbenă.

Poliția Română solicită tuturor celor care observă persoana cu semnalmentele de mai sus, să anunțe de îndată numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să o oprească sau să o imobilizeze.
De asemenea, dacă dețineți informații despre locul în care se află persoana evadată, comunicați de urgență informațiile la cea mai apropiată unitate de poliție sau la numărul unic de urgență 112.

Având în vederea infracțiunea pentru care a fost condamnat, întrucât acesta vă poate pune în pericol integritatea fizică, nu încercați să îl capturați singuri, cereți sprijinul polițiștilor!

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: chitila,evadat,omor calificat,semnalmente

Ultimele articole

Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)
Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 1.57 (ieri 1.66); -persoane internate la ATI: 21 (ieri 23);-persoane internate...

Piteștenii de peste Prut au venit în Argeș de 1 Decembrie
Piteștenii de peste Prut au venit în Argeș de 1 Decembrie

De 1 Decembrie, la Pitești au fost mai multe manifestări culturale și artistice. La invitația municipalității piteștene, au participat și oaspeți de peste Prut, din Republica Moldova, originari din sătucul Pitești, comuna Beștemac, raionul Leova. Această comunitate se...

Bancnota cu chipul Elenei Teodoroiu a intrat în circulație
Bancnota cu chipul Elenei Teodoroiu a intrat în circulație

Bancnota de 20 lei a intrat oficial în circulaţie. Este prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentă o personalitate feminină: Ecaterina Teodoroiu.Noua bancnotă intră în circulaţie de astăzi prin sucursalele regionale Bucureşti, Cluj, Constanţa, Dolj,...