Web Analytics

Semnalmentele criminalului periculos care a evadat ieri

de | 7.03.2017 12:47 | Actualitate

evadatLa 6 martie a.c., orele 20.00, în timp ce se afla la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din orașul Chitila, județ Ilfov, deţinutul Ifitimie Bogdan, de 28 de ani, din comuna Comănești, județul Bacău, a evadat. Cel în cauză executa o pedeapsă cu închisoarea de 13 ani și patru luni pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, fiind încarcerat în Penitenciarul Rahova.

Semnalmente :
înalţime 1,64 m
păr şaten,
ochii verzi.
Semne particulare: prezintă un tatuaj pe piept.
La data evadării, cel în cauză era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare închisă, geacă de culoare închisă, pantofi sport de culoare galbenă.

Poliția Română solicită tuturor celor care observă persoana cu semnalmentele de mai sus, să anunțe de îndată numărul unic de urgență 112 și să nu încerce să o oprească sau să o imobilizeze.
De asemenea, dacă dețineți informații despre locul în care se află persoana evadată, comunicați de urgență informațiile la cea mai apropiată unitate de poliție sau la numărul unic de urgență 112.

Având în vederea infracțiunea pentru care a fost condamnat, întrucât acesta vă poate pune în pericol integritatea fizică, nu încercați să îl capturați singuri, cereți sprijinul polițiștilor!

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii