Web Analytics
scris duminică, 28.04.2024

Selly, premiat de MApN la gala „Omul Anului 2023”

Selly a pus umărul la promovorea instituțiilor militare de învățământ, drept urmare a fost premiat de Șeful Statului Major al Forțelor Navale, la gala „Omul Anului 2023 în Forțele Navale”. Prin intermediul influencerului, campania ministerului de Apărare a ajuns la milioane de persoane.

Selly, premiat de MApN la gala „Omul Anului 2023”

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Concret, vollgerul a fost premiat pentru munca depusă în cadrul unui episod din proiectul intitulat „La muncă”, prin care, influencerul a promovat în spațiul public ce înseamnă cu adevărat cariera militarăși ce presupune meseria de scafandru militar.

,,Este o onoare pentru mine să primesc acest premiu. Și a fost o onoare pentru mine să fiu invitat să experimentez ce înseamnă să fii scafandru pentru o zi. Am rămas cu motto-ul celor de la centrul de scafandrii și anume că, dacă ar fi ușor, ar putea să o facă oricine.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au luat parte la pregătire în acea zi și, dacă prin ceea ce eu am făcut, am reușit să promovez și să fac mai atractivă meseria de scafandru, meseria de militar, atunci mă bucur foarte, foarte mult”, a spus Selly (Andrei Șelaru), în cadrul ceremoniei de decernarea a premiului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *