“Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”-campanie organizată de polițiștii argeșeni

de | 15.03.2021 16:43 | Actualitate

La finalul acestei săptămâni, în Stația CF din Pitești a fost prezent un manechin, în scopul prezentării campaniei “Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”. Poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au desfăşurat activităţi preventive, în staţiile de cale ferată de pe raza judeţului Argeş, pentru conştientizarea, în special a tinerilor cu privire la riscurile la care se expun atunci când, din dorinţa de a obţine fotografii spectaculoase urcându-se pe tren, uită de pericole.
În fiecare an, zeci de tineri sunt electrocutaţi, urcând pe tren pentru un selfie. Cei mai mulţi mor pe loc, iar o parte rămân cu traume pentru tot restul vieţii.
Au fost distribuite pliante în staţia CF Piteşti, elevilor şi studenţilor aflaţi în trecere, iar în zona casei de bilete, a fost prezent un manechin ce purta un tricou cu logo-ul campaniei, iar în staţie a fost difuzat spotul campaniei.

CITEȘTE ȘI Câmpulung: Băieți minori filmați în timp ce simulau obligați scene 18+

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii