Șeful Poliției Câmpulung a convins un bărbat să nu se sinucidă, după ce a văzut pe Facebook că acesta vrea să-și incendieze apartamentul

de | 9.03.2021 09:52 | Actualitate

“ Îmi voi pune capăt zilelor, voi arunca în aer apartamentul în care stau” este postarea unui câmpulungean, după cum astfel relatează pe Facebook Ministerul Afacerilor Interne.
După ce postarea respectivă a fost văzută de Comisarul-Șef al poliției Câmpulung, imediat acesta s-a deplasat în locul în care se afla bărbatul. Era o cunoștință de a sa. Bărbatul era îngrijorat de pierderea locuinței, nemai având posibilitatea financiară de a o întreține. După o discuție serioasă, polițistul și-a convins cunoștința să renunțe la orice gest.

CITEȘTE ȘI Președintele Iohannis a promulgat legea bugetului

După această grea încercare, bărbatul a postat un mesaj pe Facebook, în semn de mulțumire pentru sprijinul venit din partea Comisarului-Șef: “Dragi prieteni, în primul rând vă mulţumesc că aţi dat importanţă demersului pe care l-am făcut public către înaltele autorităţi care, de fapt, nu au rămas pasive şi au intervenit. Domnul comandant al Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Marian Iordache, m-a oprit de la gestul pe care eram gata să îl fac. Eram disperat din cauza situaţiei în care mă aflu…” . Șeful poliției Câmpulung a spus ca il va ajuta sa găsească o soluție pentru a trece peste problemele cu care se confrunta in prezent.

CITEȘTE ȘI Alertă! Siguranța cetățeanului în pericol! 166 tipuri de măști neconforme și numărul acestora este în creștere!

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii