Web Analytics

Șeful Artelor Marțiale, Florentin Marinescu, ofertat să devină preparator psiho-fizic la FC Argeș

de | 9.12.2022 11:41 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Prezența la Pitești a lui Florentin Marinescu, președinte al Federației Române de Arte Marțiale, cu ocazia Campionatulului Național de Karate Ashihara care se desfășoară la Sala Polivalentă în perioada 8-10 decembrie, i-a determinat pe unii iubitori ai sportului să-l „provoace” pe primarul Cristian Gentea în legătură cu… FC Argeș.

Citește și: Primărița Olguța Vasilescu, la Pitești: „În urmă cu câțiva ani, ne uitam cu invidie la stadionul dumneavoastră de atletism”

Joi, 8 decembrie, de exemplu, la conferința de presă organizată după inaugurarea Pitești Arena, cineva l-a întrebat pe edilul-șef al municipiului reședință de județ dacă n-ar fi bine să dăm echipa FC Argeș „pe mâna lui Florentin Marinescu, o lună două”…

Șeful Federației de Arte Marțiale, Florentin Marinescu, actualmente „shihan” cu 10 Dani, e o adevărată legendă: a fost preparatorul fizic al Stelei în perioada în care clubul din Ghencea a cucerit Cupa Campionilor Europeni. Pentru prima oară în lume, la Steaua s-a făcut pregătire psiho-fizică în sezonul 1985-1986, iar rezultatele echipei din Ghencea au fost de excepție.

Primarul Cristian Gentea a spus că a luat în calcul o astfel de idee și că a vorbit pe această temă cu domnul Marinescu. Și? „Mi-a spus că putem avea discuția asta” – a zis edilul-șef, alături de el fiind chiar „shihan” Marinescu.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *