Web Analytics
scris sâmbătă, 27.01.2024

Șeful armatei britanice avertizează cetățenii să fie gata de război

Șeful armatei britanice, generalul Sir Patrick Sanders, cere populației să se pregătească pentru posibilitatea unui război în următorii ani, dorind ca oamenii să fie instruiți în cazul mobilizării naționale, potrivit Știripesurse.

Șeful armatei britanice avertizează cetățenii să fie gata de război

Citește și Primăria Beleți Negrești a fost incendiată. Dosar penal pentru distrugere

Șeful armatei britanice vrea ca cetățenii britanici să se pregătească de conflict armat, să fie instruiți și„pe picior de război” în cazul în care devine necesar.

În momentul de față, armata britanică are 70.000 de soldați activi și există o „criză de vocație” în rândul cetățenilor, care nu doresc să se înroleze.

Șeful armatei britanice cere cetățenilor să se pregătească de război, „O mobilizare națională”

Este „esențial și nu numai de dorit” să „luăm măsuri pregătitoare pentru a pune societățile noastre pe picior de război, dacă este necesar. Aceasta este o acțiune care trebuie să mobilizeze întreaga națiune”, a declarat generalul Sanders.

„Avem nevoie de o armată menită să crească rapid de la un prim eșalon și să ofere resurse pentru un al doilea eșalon, apoi să antreneze și să echipeze armata populației”, a declarat generalul Sanders în cadrul unei conferințe organizate la Twickenham, potrivit opex360.com.

P„În următorii trei ani, ar trebui să putem vorbi despre o armată britanică de 120.000 de oameni, inclusiv rezerviști. Dar tot nu va fi suficient.”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *