Web Analytics
scris duminică, 26.02.2023

Șefa natației, Camelia Potec, a fost jefuită la Barcelona

Fosta sportivă Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie, a anunţat, sâmbătă, în social media, că a avut parte de o experienţă neplăcută la Barcelona, unde i s-a spart maşina şi i s-au luat din bagaje. “Au distrus maşina închiriată. Sunt bine… mi-au furat doar o parte din bagaje.. Plus stresul, declaraţiile la poliţie şi…”, a precizat fosta sportivă pe altă imagine, conform News.ro. Ulterior, Potec a postat, tot în Instagram Stories, o imagine în care arată că a revenit în România.

Șefa natației, Camelia Potec, a fost jefuită la Barcelona

Citește și: Cazul asistentei moarte de varicelă a fost clasat. Rămân semnele de întrebare şi un tată care îşi creşte singur fetiţa

În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. La Campionatele Europene din 1999 de la Istanbul a câștigat probele de 200 și 400 de metri liber. La Jocurile Olimpice de vară din 2004 de la Atena a cucerit medalia de aur la 200 metri liber în fața italiencei Federica Pellegrini. De-a lungul carierei a obținut 21 de medalii pe plan internațional, una la Jocurile Olimpice (1-0-0), trei la Mondiale (0-1-2) și 17 la Europene (4-3-10), potrivit Wikipedia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *