Sediul FC Argeş a devenit dispecerat pentru taxi PIC

de | 17.10.2013 17:07 | Sport

# Penescu jr. sfidează istoria # Deși echipa a fost desființată, imobilul care găzduiește fostul sediu al clubului este trecut pe fundația FC Argeș, controlată în continuare de familia Penescu.

Incredibil, dar adevărat! Tupeul lui Andrei Penescu, patronul FC Argeș, este fără margini în condițiile în care a lăsat echipa marelui Dobrin să moară, dar a continuat să pună stăpânire pe bunurile grupării din Trivale. Ne referim la cantonamentul din Trivale, la sediul din strada Armand Călinescu și la autocarul clubului. Toate aceste bunuri aparțin de drept Fundației FC Argeș 1953, bunuri, care, conform legii, nu pot fi înstrăinate. Cei care administrează aceste bunuri sunt membrii fondatori ai Fundației și anume Mihai Georgescu, Telu Stancu și „vechea” Asociație FC Argeș. Printre fondatorii fundației figurează și Nicolae  Dobrin și Bebe Barbu, trecuți între timp în neființă.  Prin metode „cel puțin suspecte”, familia  Penescu a început să controleze, treptat-treptat, Fundația „FC Argeș 1953” și de aceea în momentul de față cantonamentul, sediul și autocarul se află „în administrarea” lui Andrei, băiatul lui Cornel Penescu. Dacă cantonamentul din Trivale se află sub lacăt, iar autocarul clubului se află, din câte se pare, în curtea unei vile la Valea Ursului, bineînțeles tot proprietate a familie Penescu, la sediul clubului din centrul Piteștiului este activitate non-stop.
Spunem asta pentru că Andrei Penescu a decis ca sediul FC Argeș să nu rămână în paragină și de aceea și-a mutat dispeceratul Taxi Pic chiar în sediul clubului alb-violet. Ca să nu fie bătător la ochi, dispeceratul firmei de taxi funcționează în prezent în anexele sediului central, acolo unde pe vremuri erau susținute ședințele tehnice ale echipei.

Andrei Penescu: „Nu pot să vorbesc cu dvs.”

L-am contactat telefonic și pe Andrei Penescu în legătură cu această speță. „Nu pot să vorbesc cu dumneavoastră”, ne-a spus acesta după ce ne-am declinat identitatea.
Am stat de vorbă și cu Florin Dobre, președintele Asociației Fan Club FC Argeș, care ne-a spus: „Nu putem sta cu mâinile-n sân! Penescu continuă să dețină niște bunuri care nu îi aparțin! Sper să vadă toată lumea cum Andrei Penescu și-a mutat afacerile chiar în sediul FC Argeș. Sper să vadă autoritățile locale ce face Penescu cu brandul FC Argeș. Sper ca cineva până la urmă să facă dreptate. Sper ca aceste bunuri să se întoarcă celor cărora le aparțin. Avem promisiuni din partea domnului primar Tudor Pendiuc că se va rezolva această problemă a bunurilor despre care vorbim, dar sincer vă spun că nu cred că s-a mutat vreo hârtie dintr-un birou sau altul în acest sens la Primăria Pitești.”
Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii