Web Analytics
scris marți, 14.03.2023

Ședință secretă la Poșta Română despre Anca Alexandrescu și Realitatea Plus

Dezvăluiri-bombă în emisiunea Culisele Statului Paralel de marți. Anca Alexandrescu a prezentat, în exclusivitate, o înregistrare audio dintr-o ședință secretă a conducerii Poștei Române, în care chiar șeful instituției, Valentin Ștefan, pe seama deranjat în urma dezvăluirilor făcute de jurnalistă, a cerut să se caute ce legături de rudenie are aceasta cu oameni din companie și cine i-a furnizat date.

Ședință secretă la Poșta Română despre Anca Alexandrescu și Realitatea Plus

Citește și: Rucăr. Reținut pentru că și-a amenințat părinții! Nu avea voie să se apropie de ei

„Primesc mesaj: dna Alexandrescu, să știți că dl. director al Poștei a vorbit despre dvs, despre interesele pe care le aveți la Poșta, că aveți rude în companie și că aveți ceva personal cu el. Mie mi-au oferit vreo 5-6 persoane informații despre ce se întâmplă acolo, așa că le-am trimis mesaje, i-am întrebat dacă suntem rude, dar niciunul n-a zis că da. În cele din urmă, îmi aduce aminte fiul meu: mamă, știi că unchiul, adică fratele fostului meu soț, de care am divorțat în urm cu 12 ani, lucrează la Poștă. L-am sunat pe fostul soț și mi-a confirmat. Ca să vă dați seama cu ce se ocupa directorul de la Poștă! (…)

I-am scris și i-am explicat că am primit această informație și să-mi spună dacă este adevărat că a cerut informații despre mine. Evident că n-a răspuns, dar a început prigoana în instituție: cine i-a dat documente Ancăi Alexandrescu, hai, să vedem, să verificăm pe camere! Dar ce să vezi, că între timp am primit și înregistrarea audio a ședinței și si aud că nu vorbește doar despre mine, ci și despre postul de televiziune,” a afirmat Anca Alexandrescu, în debutul emisiunii Culisele Statului Paralel.


Citește întreaga știre: https://www.realitatea.net/stiri/justitie/inregistraribomba-sedinta-secreta-la-posta-romana-despre-anca-alexandrescu-si-realitatea-plus_6410a4a3cda751703709d063

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *