Şedinţă secretă la cabinetul notăriţei Ana Stan. Miuţescu l-a hirotonit candidat PNL la Primăria Piteşti pe vicele Apostoliceanu de la PSD

de | 4.06.2020 14:31 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Ședință de partid cu candidații PNL la Primăria Pitești, dar care a semănat mai mult a terapie de grup. Vorbim de cei patru candidați aflați în competiția internă, dar și de cel aflat în competiția externă, și ne referim la viceprimarul Sorin Apostoliceanu de la…. PSD. Închipuiți-vă ce ochi au făcut cei patru candidați liberali – dr. Tiberiu Irimia, notărița Ana Stan, omul de afaceri Mihai Coteț și inginerul Alexandru Tudan – vinerea trecută, atunci când președintele Adrian Miuțescu l-a adus la întâlnire și pe Apostoliceanu de la PSD. Și nu doar că l-a adus, dar a dat și de înțeles că e în pole position ca și candidat PNL la Primăria Pitești.

Miuțescu le-a spus candidaților liberali că au ieșit prost în sondajul comandat de partid

Președintele Miuțescu le-a explicat celor patru că nu au ieșit grozav în sondaje și că, din acest motiv, PNL nu-și permite să piardă din nou Primăria Pitești. Și că singurul cu care ar avea șanse să-i bată pe Ionică sau Gentea, depinde cine va fi candidatul PSD, e tot un PSD-ist, vicele Sorin Apostoliceanu. Așa s-a stins lumina… politică pentru cei patru, care au luat act că notorietatea lor în Pitești e sub 10% și nu trece de genunchiul lui Ionică, Apostoliceanu și Cristian Gentea de la PSD. Sau al lui Dănuț Dinu de la PMP și Ionuț Moșteanu de la USR.
Cert e că celor patru nu li s-a arătat sondajul, nu li s-a spus exact cine l-a făcut (o firmă de la București, asta a fost singura informație), ce criterii au stat la baza realizării lui și alte date care să-i convingă că, într-adevăr, sunt foarte slabi ca notorietate și partidul s-ar face de râs dacă ar defila cu unul dintre ei la Primăria Pitești. Li s-a dat doar de înțeles că asta e situația, e albastră de tot, și că trebuie să aibă încredere în ce le comunică președintele lor de partid.
Am mai aflat că întâlnirea a avut loc la cabinetul notăriței Ana Stan, care ar dori în compensație un loc eligibil pe listă la Camera Deputaților. La fel și Mihai Coteț, tot un loc eligibil pe lista pentru Parlament, însă sursele noastre spun că acesta s-ar mulțumi și cu postul de viceprimar și că ar fi bătut în acest sens palma cu Sorin Apostoliceanu. În schimb, lui Alexandru Tudan, inginer de profesie și promotor al celebrei inițiative de a se unifica Bascovul cu Prundu printr-un tunel subteran, pentru fluidizarea traficului infernal din Pitești, i s-a oferit postul de director la Inspectoratul de Stat în Construcții Argeș. În ceea ce-l privește pe doctorul Tiberiu Irimia, acesta a fost atât de uimit de scopul și mai ales de durata atât de scurtă a ședinței de hirotonisire a lui Apostoliceanu, încât n-a avut timp să ceară nimic.

Apostoliceanu l-a dat în primire pe Ionică pentru că ar fi dat liber la proiecte imobliare în Pădurea Trivale

Și încă ceva! Ca să se facă util noilor colegi de partid, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a și dat din casă, de la PSD, prima informație de grad zero. Aceea că primarul Ionică ar fi dat ordin firmei care realizează noul PUG al Piteștiului să se dea liber la proiecte imobiliare în Pădurea Trivale.

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Incaiera-i doamne. Și asa ni se confirma noua cine sunt groparii pădurii Trivale, PSD în frunte cu Primarul Ionica