Web Analytics

Secție de Pediatrie din Argeș, dotată și reabilitată la nivel european

de | 9.05.2022 16:56 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul de la Câmpulung, Elena Lasconi, a anunțat că s-au finalizat reabilitările la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal. Proiectul a fost sprijinit de ONG-uri și s-a primit și o suplimentare de peste 60.000 de lei de la bugetul local.

”Secția de Pediatrie de la Spitalul Municipal e reabilitată și dotată la nivel european.Mulțumim La Primul Bebe, tuturor mămicilor din România care au donat și au crezut în acest proiect! Voi sunteți minunea noastră și vreau să vă transmit din partea tuturor câmpulungenilor aprecierea și iubirea noastră! Mulțumesc, Atena Boca și Oana Popescu sufletul acestui proiect!

Citește și:Elena Lasconi a redus consumul de carburant al mașinilor Primăriei. Bonurile de benzină, înlocuite cu carduri netransmisibile

A fost cea mai emoționantă inaugurare la care am participat. Am plâns de bucurie și sper să transformăm tot spitalul așa cum s-a întâmplat cu secția de Pediatrie. Copiii merită tot ce e mai bun! Peste 25 de mii de copii trec anual pragul secției de Pediatrie. La Primul Bebe a investit 354 de mii de euro pentru modernizarea secției. Noi am suplimentat cu peste 60 de mii de lei pentru a amenaja restul spațiilor care nu erau prinse în proiectul inițial (cantina, bucătăria și cabinetele medicilor). Secția de Pediatrie nu a fost niciodată reabilitată în ultimii 40 de ani, doar s-au făcut mici reparații.Încă o dată mii de mulțumiri și să vă dea Dumnezeu înmiit înapoi!”, a transmis Elena Lasconi.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *