Secretarul general al NATO a fost diagnosticat cu zona zoster

de | 9.06.2022 12:12 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a fost diagnosticat cu zona zoster şi, prin urmare, va purta discuţiile programate în România şi Germania de la distanţă, a declarat, joi, un oficial al Alianţei Nord-Atlantice, notează Reuters.

Citește și: Lecția de drept. Transformarea obligației de întreținere în rentă viageră

”Secretarul general îşi va efectua vizita planificată în Germania (şi România) de la distanţă, mai degrabă decât în persoană”, a declarat oficialul NATO. ”A fost diagnosticat cu zona zoster, care poate apărea după COVID-19 şi lucrează de acasă”, a mai precizat oficialul.

Stoltenberg urma să se întâlnească joi cu cancelarul german Olaf Scholz la Berlin şi să participe vineri la o întâlnire cu liderii României, Poloniei şi Ungariei la Bucureşti.

Acest articol este despre: germania,Jens Stoltenberg,nato,secretar,zoster

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...