Web Analytics

Secret Service, în alertă. Un copil de doi ani s-a strecurat printre gratii și a intrat în Casa Albă

de | 19.04.2023 09:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Un copil de doi ani a devenit cel mai tânăr intrus la Casa Albă după ce s-a strecurat printre gratiile gardului și a intrat în grădina reședinței prezidențiale. Agenții Secret Service au fost nevoiți să îl urmărească pe băiețel înainte de a reuși să îl prindă și să îl ducă înapoi la părinții săi, relatează Associated Press. Cei doi părinţi au fost supuși unui scurt interogatoriu și apoi au fost lăsați să plece.

Citește și: Pitești. Cazul polițiștilor acuzați că au sufocat un pensionar în Autogara Sud a ajuns în atenția Departamentului de Stat SUA

„Divizia în uniformă a Secret Service a întâlnit astăzi (marți – n.r.) un tânăr vizitator curios de-a lungul liniei gardului nordic al Casei Albe, care a pătruns pentru scurt timp pe terenul Casei Albe”, a declarat Anthony Guglielmi, şeful departamentului de comunicare al Secret Service, relatează CNN potrivit Ziare.com. „Sistemele de securitate ale Casei Albe s-au declanşat instantaneu alertându-i pe agenţii Secret Service, iar copilul mic a fost recuperat şi redat rapid părinţilor lui”, a mai spus oficialul american. Nu este prima dată când un astfel de incident are loc. În 2014, un copil mic a intrat prin grilajul gardului Casei Albe chiar înainte ca preşedintele de atunci, Barack Obama, să se adreseze naţiunii cu privire la situaţia din Irak. Breşa de securitate a determinat o izolare temporară şi a întârziat şedinţa de informare.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *