Web Analytics
scris joi, 11.05.2023

Sebastian Burduja: „Constantin Stroe mi-a făcut întotdeauna impresia unui om dedicat, profesionist şi foarte bun român”

Campania „O stradă şi un bust în Piteşti pentru Constantin Stroe”

„Jurnalul de Argeș” a inițiat, încă din octombrie 2021, o campanie în cinstea fostului director al Dacia, Constantin Stroe. Până acum, numeroase personalități și-au spus părerea despre necesitatea unei străzi și a unui bust în Pitești pentru regretatul Constantin Stroe.
În această ediție l-am invitat pe Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării. „Din punctul meu de vedere, categoric, da, merită aceste recunoașteri. L-am cunoscut pe dl. Constantin Stroe, cred, în cadrul unui eveniment pentru studenți; noi făceam pe vremuri o gală a studenților români în străinătate și dânsul a participat la acea gală. Am și vorbit la telefon cu domnul Stroe. Mi-a făcut întotdeauna impresia unui om dedicat, profesionist și foarte bun român. Este omul care a revitalizat Dacia” – ne-a spus ministrul Sebastian Burduja, venit recent în Argeș pentru a acredita Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Biotehnologii în Horticultură Ștefănești. 

Sebastian Burduja: „Constantin Stroe mi-a făcut întotdeauna impresia unui om dedicat, profesionist şi foarte bun român”

Citește și Cătălina Dumitraşcu: „E o onoare să poţi oferi respectul cuvenit lui Constantin Stroe”

Citește și Cornel Popescu, despre Constantin Stroe: „Un simbol al automobilismului românesc, unul dintre salvatorii economiei româneşti de după 1989”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *