Web Analytics

Seara în care femeile au fost „fruncea” la Piteşti

de | 14.03.2019 12:56 | Actualitate

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş a organizat joi, 7 martie, evenimentul FEMEIA-MANAGER DE SUCCES pentru doamnele și domnișoarele din mediul de afaceri din judeţ care prin activitatea lor au atras admirația tuturor. Evenimentul, organizat la Restaurantul Victoria din Piteşti, s-a bucurat de o participare – record. Peste 150 de femei de afaceri de succes şi invitate din mediul politic şi administrativ au fost prezente la eveniment.

Merg la evenimente publice de aproape 20 de ani ca jurnalist, însă a fost pentru prima oară când bărbații au fost cu adevărat ultra-minoritari. La evenimentul organizat de CCIA Argeș au fost în total 6 bărbați și 150 de femei. Și nu a fost deloc rău. Ba dimpotrivă. Doamnele și domnișoarele cu afaceri de succes au fost – așa cum merită – inima evenimentului. S-a zâmbit mult, s-a glumit, s-a dansat, s-au dat zeci de premii la o tombolă originală. Femeile au fost în centrul atenției, așa cum ar trebui să fie în fiecare zi. Un alt plus: nu am avut parte de discursuri stereotipe și seci, așa cum se întâmplă la evenimentele unde bărbații sunt majoritari.

Ba dimpotrivă, puținele speech-uri ținute au fost speciale și au mers la sufletul tuturor invitatelor. Și, apropo de discursuri, cel mai emoționant a fost cel ținut de către managerul Lear Corporation România Cristina Rotariu, care a subliniat rolul atât de important al femeii în toate domeniile și a precizat că 85% din activitatea companiei pe care o conduce este susținută de femei. ”Vă urez o primăvară extraordinară!”, a încheiat Cristina Rotariu, care a venit de altfel la evenimentul de la Restaurantul Victoria cu o echipă managerială compusă exclusiv din femei.
Muzica a fost și ea impecabil „asortată” cu evenimentul organizat de către CCIA Argeș, formația IOSIF NISTOR BAND fiind la înălțime, ca de obicei.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii