Se suplimentează bugetul pentru Anghel Saligny

de | 23.03.2022 13:04 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Guvernul va aloca bani în plus pentu programul de investiții ”Anghel Saligny”. Bugetul va fi suplimentat cu 5,5 milioane de lei pentru proiectele autorităților locale, anunță deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu:

Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” va finanța în total proiecte de 65,5 miliarde de lei, prevede un proiect de ordonanță de urgență.

Citește și:Simona Bucura Oprescu anunță noi investiții în rețelele de gaze

Astfel, Guvernul alocă în plus 5,5 miliarde de lei pentru proiecte ale autorităților locale privind rețelele inteligente de gaze. De asemenea, se vor aloca încă 10 miliarde de lei pentru drumuri județene, drumuri de interes local, drumuri comunale și/sau drumuri publice din interiorul localităților, precum și variante ocolitoare ale localităților.

Programul “Anghel Saligny” a fost aprobat anul trecut și se va derula până în 2028.

Prin programul “Anghel Saligny” se fac investiții care să contribuie la diminuarea disparităților dintre județele României și să asigure creșterea calității vieții pentru cetățeni.”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...