Web Analytics

Se sistează furnizarea apei potabile în Albota și Poiana Lacului

de | 5.04.2022 08:44 | Actualitate, Politica si Administratie

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în comunele Albota şi Poiana Lacului, în data de 6 aprilie 2022, pentru execuţia de lucrări, după cum urmează:

·   comuna Albota, între orele 9 – 22: lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Mareş; sunt afectaţi utilizatorii din satul Mareş;

·  comuna Poiana Lacului, între orele 9 – 18: lucrări pentru cuplarea castelului de apă la conducta de aducţiune nou executată; sunt afectaţi utilizatorii situaţi pe str. Principală şi str. Colonie.

Citește și: Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș: ”Modernizăm și dezvoltăm infrastructura Argeșului!”

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă. Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, este mesajul transmis de conducerea societății.

Citește și: MINISTERUL FINANȚELOR: Românii pot cumpăra titluri de stat TEZAUR, de astăzi!

Foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole