Web Analytics
scris joi, 04.07.2024

Se reorganizează Primăria Câmpulung. Serviciile funerare trec la Pieţe

În acest mandat, organigrama și statul de funcții al aparatului de specialitate al primarului municipiului Câmpulung au suportat mai multe modificări, iar în această lună va avea loc o nouă reorganizare. De data aceasta nu se prevăd desființări de posturi, dar vor avea loc multiple redenumiri, transformări și înființări.

Se reorganizează Primăria Câmpulung. Serviciile funerare trec la Pieţe

Scopul reorganizării este declarat a fi acela al îmbunătățirii și eficientizării administrației publice locale. Consecința va fi ajungerea la un număr total de 143 de posturi, față de cele 140 aprobate cu ocazia reorganizării din ianuarie 2021. Și asta în condițiile în care în noiembrie 2023 au fost desființate 15 posturi. Detaliat, în Primărie vor exista două funcții de demnitate publică alese, 85 de funcții publice și 56 de posturi contractuale. Ideile de eficientizare vizează, printre altele, desființarea Serviciului Fonduri Europene și transformarea acestuia în compartiment cu 10 posturi și reorganizarea Serviciului Poliția Locală în Direcția Poliția Locală, șeful de serviciu urmând să devină director. Mai sunt prevăzute diverse înființări de posturi și compartimente și redenumiri de structuri.

Anterioara reorganizare, cea de la începutul lui 2021, a fost contestată și atacată în instanță. De regulă, contestatorii au avut câștig de cauză, așa că au fost anulate disponibilizările prevăzute sau efectiv efectuate în temeiul reorganizării. În timp, conform hotărârilor date de judecători, s-a revenit la mare parte din vechea organigramă, cea care fusese aprobată în 2019.
Nu doar aparatul propriu al primarului Câmpulungului va suporta modificări, ci și unele dintre instituțiile și serviciile subordonate administrației locale. Astfel, la Muzeul Municipal vor fi transformate două posturi, iar la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Câmpulung se va desființa un compartiment, cel de Administrare Cimitir și Prestări Servicii Funerare. Doar că nu se vor face disponibilizări. Cei șapte angajați vor fi transferați la Piețe Servicii Comunitare Muscel, societatea care se ocupă de administrarea piețelor și târgurilor din municipiu.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Fondatoarea Magiunului de Topoloveni, Bibiana Stanciulov, în proces cu Metro: „Influenţele sunt foarte mari. Se luptă doi mamuţi”

Citește și A început procesul lui Aurelian Vasile împotriva AJVPS Argeş, care l-a dat afară!

Citește și Primăria Câmpulung, dată în judecată pentru refuzul de a transmite informaţii publice

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

A ieșit cu mașina în decor

Noaptea trecută, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu două echipaje în cazul unui...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită