Se reia licitaţia pentru proiectarea şi execuţia Tronsonului 4 al drumului expres Craiova – Piteşti

de | 16.01.2020 10:26 | Actualitate

CNAIR SA a a anunțat că a ridicat suspendarea procedurii “Proiectare şi Execuţie “Drum Expres Craiova – Piteşti” Tronsonul 4″, termenul de depunere a ofertelor fiind 24 februarie.

“CNAIR SA a ridicat suspendarea procedurii “Proiectare şi Execuţie “Drum Expres Craiova – Piteşti” Tronsonul 4″”, publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la primul termen limită menţionat în cadrul documentatiei de atribuire. Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24.02.2020″, spun cei de la CNAIR.

Valoarea estimată a contractului este de 909.669.122 lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 luni şi cuprinde: 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre judeţele Olt si Argeş şi intersectia cu autostrada 1 Bucureşti – Piteşti şi va tranzita teritoriile localităţilor Lunca Corbului, Albota, Costeşti, Bradu, Suseni, Oarja.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: cnair,craiova pitesti,drum expres,licitatie

Ultimele articole