Web Analytics

Se poate intra în oficiile poștale fără să se prezinte certificatul verde

de | 26.10.2021 11:20 | Actualitate, Politica si Administratie

Compania Națională Poșta Română a anunțat, luni, în contextul suplimentării restricțiilor, că în subunitățile companiei clienții pot intra fără să prezinte certificatul verde.

CITEȘTE ȘI: ZIUA ARMATEI ROMÂNE, sărbătorită în format restrâns din cauza contextului sanitar

Toți clienții Poștei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poștale, pot intra în incinta subunităților noastre fără a prezenta certificatul verde. Pensionarii și părinții pot să ridice pensiile și alocațiile așa cum au făcut-o și până acum”, a transmis luni Poșta Română.

CITEȘTE ȘI: Astăzi se împlinesc 14 ani de la dispariția „Prinţului din Trivale“

Clienții sunt rugați să poarte corect masca de protecție, care trebuie să acopere gura și nasul, să își dezinfecteze mâinile, atât la intrare, cât și la ieșire, să respecte regula de o persoană în incinta oficiului și să respecte distanțarea socială, de cel puțin 2 m între persoane, atunci când așteaptă la intrare. Prin natura activității sale de furnizor de servicii poștale universale, Poșta Română este exceptată, în conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotărârii pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, au mai transmis reprezentanții Poștei Române

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole