Web Analytics

Se lucrează pe A1 București-Pitești! Traficul este restricționat

de | 2.08.2022 11:35 | Actualitate, Home

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, astăzi, 2 august a.c., pe sensul de mers către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri – 28, se restricționează a doua bandă de mers pentru a permite colectarea nisipului din zona mediană.

Lucrările vor avea loc până la ora 15:00. De asemenea, și în județul Vâlcea, din cauza unor lucrări, se circulă cu restricție, după cum urmează:

Citește și: Accident la Topoloveni! A intrat cu mașina în conducta de gaze

– DN 7CC, între kilometrii 3+800 de metri- 6, pe raza localității Păușa, se lucrează la frezare și asternere covor asfaltic, între orele 17:00-06:30. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, dirijată de piloți de circulație;

– DN 67, între kilometrii 169 – 174, pe raza localității Barlogu – Bunești, se lucrează la reparații asfaltice, între orele 07:00-18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, dirijată de piloți de circulație.

Citește și: Atelier de creație pentru copii, în Piața Primăriei

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Sursa: infotraficromania.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *