Web Analytics
scris marți, 28.12.2021

Se întrerupe furnizarea energiei electrice, la Piteşti! Mai mulţi consumatori sunt afectaţi

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici:

Se întrerupe furnizarea energiei electrice, la Piteşti! Mai mulţi consumatori sunt afectaţi

  • marți, 28 decembrie, în intervalul orar 10:00-13:00, Strada Exercitiu, Ștefan cel Mare, Matei Basarab, Basarab cu blocurile BM1, D18, D28, P10, P18, P19, PD5, PD 7 alimentate din PT 12 Banat.

CITEŞTE ŞI: Registrul Auto Român Argeş – 901 de autoturisme au fost găsite neconforme în anul 2021

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile.Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro. Distribuţie Oltenia avertizează:

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:

  • intrarea în posturile de transformare;
  • urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;â
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon:

  • Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum* și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator. * Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005.

Distribuie!

0 Comentarii