Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Se însoară băiatul cel mare al omului de afaceri Marian Drăguşin!

Bucurie mare în familia omului de afaceri Marian Drăgușin, administratorul Vinalcool Argeș – un nume de referință în mediul economic județean. Băiatul cel mare, Marian Mircea Drăgușin, se însoară cu aleasa sa, frumoasa Andra Maria. Socrul mare, doctorul Marian Drăgușin (la bază fiind medic veterinar) așteaptă cu nerăbdare fericitul eveniment, care va avea loc pe 6 iulie.

Se însoară băiatul cel mare al omului de afaceri Marian Drăguşin!

Tinerii căsătoriți își încep drumul împreună respectând obiceiurile de nuntă. Consfințirea relației în fața lui Dumnezeu, deci cununia religioasă, va fi oficiată de un sobor de preoți într-un cadru idilic, la Mănăstirea „Sfânta Treime” – Ionești de Argeș, din comuna Buzoeşti. La trecerea în noua etapă a vieții, cei doi tineri îi au alături pe nașii lor de suflet, Claudia și Adrian Mureșan Ilie, care au mai purtat și în trecut, cu dragoste, acest rol sacru pentru familia Drăgușin. Petrecerea în cinstea mirilor va avea loc la unul dintre cele mai faimoase restaurante din Argeș, unde distracția va fi întreținută de formația Constantin Lătărețu, Luis Gabriel și Andrei Bănuță. Conform tradiției, mirii vor pleca apoi în luna de miere.

„Îmi aștept cu bucurie prietenii de suflet și colaboratorii. Le dorim mirilor multă sănătate, fericire, mulți nepoți și să se iubească”, ne-a spus, emoționat, socrul mare, Marian Drăgușin. Bucuria este dublată și de altă veste minunată! Amintim că familia așteaptă de la tinerii însurăței și un nepoțel. Jurnalul de Argeș le urează mirilor căsnicie fericită și toate cele bune, alături de întreaga familie!
M.S.

Citește și Doctorul Marian Drăguşin, recunoscător la ceas aniversar: „Provocările au fost multe, dar ce nu ne doboară ne întăreşte”

Citește și Despre comorile omului de afaceri Marian Drăguşin, care fac magia să se întâmple

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită