Se fac angajări la Direcția Județeană de Statistică Argeș

de | 9.06.2020 08:49 | Actualitate, Home

Direcţia Judeţeană de Statistică Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (01.07.2020 – 30.09.2021) a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, după cum urmează:
– expert IA;
– expert I.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: științe sociale, științe inginerești, matematică și științele naturii; cunoașterea reglementărilor naționale și internaționale în domeniul statisticii agriculturii; abilități în operarea pe PC desktop și tabletă; disponibilitate de a se deplasa pe teren; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 7 ani – expert IA; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 5 ani – expert I.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 17 iunie 2020, ora 14.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
– 24 iunie 2020, ora 10:00: proba scrisă;
– 25 iunie 2020, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Județene de Statistică Argeș, cu sediul în Pitești, strada Piața Vasile Milea nr. 1, județul Argeș, telefon 0248/217.211.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: arges,direcție,munca,posturi,statistica

Ultimele articole

Garda veche a ieşit din administraţia câmpulungeană
Garda veche a ieşit din administraţia câmpulungeană

Acest an a marcat încheierea schimbării de gardă în administrația din Câmpulung, cu deosebire în Primărie. Acest lucru s-a produs prin ieșirea la pensie a celei care a îndeplinit funcția de secretară a primarilor din ultimele decenii, Antonia Veronica Ionițescu, mai...

Dacia Spring, cel mai vândut model din România, în luna noiembrie
Dacia Spring, cel mai vândut model din România, în luna noiembrie

Dacia Spring a depășit Logan și a devenit cel mai vândut automobil din România, relatează profit.ro. România a înmatriculat în luna noiembrie 15.237 de autovehicule, dintre care 11.480 au fost autoturisme. Scăderea de 10,65% pe total piață, respectiv de 13,38% pentru...