Web Analytics
scris miercuri, 29.11.2023

Se deschide Târgul de Crăciun Pitești! Ce spectacole sunt în decembrie

Târgul de Crăciun Pitești, care se va deschide în seara Zilei Naționale, de 1 Decembrie, la ora 18, vine cu o ofertă variată de produse comercializate, cu divertisment pentru copii și pentru adulți, iar seria de spectacole programate în Piața Primăriei și în centrul orașului va crea atmosfera mult așteptată a sărbătorilor de iarnă.

Se deschide Târgul de Crăciun Pitești! Ce spectacole sunt în decembrie

Citește și: Pitești. Filme speciale, în weekend, la Cinema „București”

Pe 1 Decembrie, concert Fuego și spectacol „Polifonic”

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Pitești, în seara de 1 Decembrie, Târgul de Crăciun va fi deschis oficial prin aprinderea iluminatului festiv, la ora 18, precum și de un concert extraordinar al artistului Paul Surugiu – Fuego. Scena din Piața Primăriei va găzdui, apoi, spectacolul „Polifonic”, oferit de artiștii – studenți și profesori – de la Catedra de Muzică a Universității Naționale de Știință și Tehnică POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.

Magie, muzică și dans

În seara Ajunului de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, de la ora 17, Teatrul „Așchiuță” va susține un spectacol magic, iar pe 7 decembrie, între orele 17 și 19, pe scena în aer liber vor evolua copiii talentați ai Asociației „Musicando con Adina Sima”.

Sâmbătă, 9 decembrie, între orele 14- 17, cunoscuta artistă Ioana Anton va susține un concert de muzică populară, difuzat live de către Argeș TV.

Pe 13 decembrie, de la ora 17, Palatul Copiilor va susține un program artistic de două ore, urmat, pe 14 decembrie, de un spectacol interactiv/demonstrativ de dans (latino, bachata) oferit de Dance Flow Academy împreună cu Școala de Dans „Latin Street”. Pe 15 decembrie, între orele 17-20, Centrul Cultural Pitești va aduce, pe scena din Piața Primăriei, un spectacol de colinde, muzică folk și folclor.

Seria spectacolelor continuă cu recitalul oferit, în seara de 16 decembrie, de la ora 19, de către  Band-ul Filarmonicii Pitești.

Pe 21 decembrie, între orele 17-19, Centrul Județean de Cultură și Artă Argeș revine cu o nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi „Argeșul autentic”, desfășurat în centrul orașului și în Piața Primăriei.

A doua zi, pe 22 decembrie, între orele 17-18, vizitatorii Târgului de Crăciun Pitești se vor bucura de colinde interpretate de Corala „D.G. Kiriac”.

De Revelion, DJ Project și Taraful din Clejani

Sezonul sărbătorilor de iarnă va fi încheiat, în seara de Revelion, printr-un spectacol de excepție, care va încânta publicul de toate vârstele și gusturile muzicale, marcând momentul trecerii dintre ani: între orele 22:00 și 24:00, în Piața Primăriei, DJ Project va încinge atmosfera, iar Viorica și Ioniță din Clejani, alături de vestitul Taraf al Clejanilor, vor oferi un recital extraordinar, transmițând tuturor celor prezenți dragostea de viață și pasiunea pentru muzica românească autentică!

Noul an va fi întâmpinat de un foc de artificii impresionant, devenit o tradiție pentru piteșteni – după cum se arată în comunicatul de presă al Primăriei Pitești.

 (sursa foto: Dragoș Dumitru)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...